Följ vårt arbete via Facebook

Vi gör allt för att ge så mycket bra information som möjligt. Gå gärna in och gilla vår sida.
Facebook/moldavien.

Dagen har spenderats i Voznieseni. Där bor en av mina idoler - Ludmila. Just nu har hon fem fosterbarn som bor med henne i kyrkan men de jobbar på att det ska bli några fler. Under julen har de dock varit elva barn som bott där. Barn som bor på barnhem i trakten, de har inte efterfrågats på flera år och den här julen fick de komma till Ludmila och hennes vänner. Detta är en kvinna som välsignas allt hon har. Ger man henne pengar till något så räcker det alltid till mycket mer. Kärleken till barnen är gränslös på något sätt. ”Hur kan jag låta bli att älska dem?” frågade hon oss. Ja, hur kan man det?

/Jenny
...

View on Facebook

Har varit Edinet och besökt skolan för romska barn som vi stöder. De hade julavslutning och spelade upp ett juldrama för oss och många föräldrar. Lena som är lärare gör ett fantastiskt arbete! Det är inte lätt att vara lärare, ännu svårare när åldersspannet i klassen är 4-12 år. Plussa där till att de inte har föräldrar som gått i skolan och att samhället i övrigt tycker att det är lite konstigt att man vill jobba med romska barn.
Nu pågår arbete att forma två klasser så den ta emot fler barn. Klassrum två är färdigrenoverat, tack till alla som stöttat det. Nu behövs det möbler.
Ett annat stort böneämne är en lärare till. Den personen skulle behöva bo i Edinet, vara utbildad och vilja jobba med romska barn. Be gärna för detta!
/Jenny
...

View on Facebook

Fredrik berättar om Moldavien på Gåvan. ...

View on Facebook

Ikväll klockan 18:00 så blir det information om arbetet i Missionsförsamlingen Sjökumla. Välkomna dit!

/Daniel
...

View on Facebook

Nu bär det av mot Moldavien igen. Andra resan denna sommar. Spännande utmaningar väntar! ...

View on Facebook

Just nu framför Fredrik ett tack å Moldavienarbetets vägnar till Mjölbys secondhandbutik Magasinet som skänkt en hel del pengar genom åren. Butiken slår nu igen och vi var inbjudna att berätta lite om hur deras pengar kommit till nytta i Moldavien. ...

View on Facebook

Har du vägarna förbi Mjölby imorgon (lördag) klockan 18. Kom till pingstkyrkan så pratar vi lite Moldavien och minglar.

Välkommen!
...

View on Facebook

I morgon blir det information om Moldavienarbetet i Motala Pingstförsamling. Välkommen klockan 10:30! ...

View on Facebook

Om du har vägarna förbi Visby imorgon kl 10:30 så välkommen till Pingstkyrkan. Det blir Gudstjänst med moldavienprat och predikan. Hoppas vi ses!!!
/ Fredrik Olsson
...

View on Facebook